TACK & Car-b-q

Tack alla som ids kommentera. Det betyder så mycket att folk tar sig tid. TACK.

Mina brorsöner har kommenterat och jag är evigt tacksamma att de inte nu avslöjar att de haft en rätt hård uppväxt med sin faster. Tur att de själva kan LAGA MAT för inget av detta är något som jag kan skryta om. Det gick liksom ett litet sus genom släkten när kokboken började ta form. Alla var liksom mest OROLIG för MATLAGNINGEN eftersom jag är känd för att INTE KUNNA LAGA MAT. Japp, så var det sagt??.

Ni andra – STORT TACK.

För er som missat detta och vill läsa reaktionerna på Aftonbladets matskribent;
Car-b-q
VINNARNA ÄR

Ödmjukhet & skriva böcker
Ja, jag vet att jag tog i så det knakade, skrev ut de kriterier som man BÖR ha som företagerska och människa;
ödmjukhet och tron på tur.

Till saken hör också att man blir inte direkt FET av att skriva böcker utan hamnar mer i ett påtvingat anorektiskt tillstånd. En boks livslängd är kort. Direkt man läst den så faller den lite i glömska.

Ibland funderar jag på att att ge ut alla mina 9 böcker igen med samma innehåll men med en NY framsida. Tror ingen skulle märka någon skillnad och alla tror att det är en ny bok.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>