Sliten tröttmössa

Jag är trött, känner mig sliten och otränad. Lite snuvig också
Det har vart så mycket "annorlunda uppdrag", saker som jag inte gjort förr som har krävts en massa tankeverksamhet på andra områden än jag är van. Text som ska sättas ihop så den blir begriplig på två olika sätt.

Att göra något som man inte gjort förr kräver en hel del, nej kräver otroligt mycket av min hjärnkapacitet. Det känns som om man tänker och tänker men man kommer liksom ingen vart. Man vet liksom inte om man hamnar rätt, gör tankekrumelurer åt fel håll utan måste mer lite på son intuition. Den där magkänslan som reder ut åt vilket håll man ska.

Har tagit det – försökt tagga ned i helgen och bara gjort det som är kul och när själen. I lördags plockade vi ut Wildcaten (bil) och åkte in på Swapmeet på Nailheads i Umeå. Skönt att träffa och känna igen folk som tillhör veteranbilsvärlden. Rensa hjärnan och bara vara.

Vi hade beställt biobiljetter till eftermiddagsbion och såg Stieg Larsson – blev så nöjd. Försöker övertala sambon att han ska läsa de efterföljande två böckerna men utan så stort resultat. Så det blev en kanonbra helg i alla fall men jag känner mig i alla fall lite sliten och trött.

Läser mina bloggkommentarer och blir glad.
Cyrene – Det bästa med att skippa de flesta kolhydraterna är att man känner sig mätt längre.

Smulan – Det är svårt att helt lägga av och träna när det är inbyggt i sitt liv. Det ska ske någon sjukdom som tvingar en från det helt för att vanan ska rubbas.

Fredrik – Ja vi är bäst på mycket fast just nu kan jag inte komma på nått konkret.

Inger – Jag gör mina bloggrundor när tid finnes så dig läser jag då och då.

Paul – Tack i massor. Ska göra så nästa gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>