Bosse bildoktor å jag

Elmiamässan i Jönköping sände med Bosse bildokorn och jag i etern i Skärtorsdags.

Det är roligt vad man hamnar i när man ger ut något som är både unikt, roligt och heltokigt. På Skärtorsdag blev jag inbjuden till P4 som fanns på Elmiamässan och sände från bilshow/utställningen som är där i helgen. De tog för givet att jag skulle finnas där med min bok men när jag berättade att det var cirka 100 mil dit så förstod de mitt dilemma. Storebror är där med fru men de dög inte. Så vi fick den stora äran att vara hundvakt istället.

Så det blev Bosse Bildokotor och Car-b-q prat via telefonen istället. Han ville bland annat veta vad han kunde laga på sin Cortina. Det blev ett trevligt program sa de som hörde på det. Det sändes över hela landet i programmet ‘Färdtjänst’.

En kommentar

  1. kalle

    Jag har sökt efter programmet online för att lyssna på det, men jag misslyckades med att hitta det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>