TJÄNA pengar & Företagsexpo

Jag struntar högaktningsfullt i hur mycket pengar andra människor tjänar. För mig är det helt obegripligt hur andra finner detta ämne så intressant att de grottar ner sig i andras ekonomi. Det känns liksom att folk mer borde sysselsätta sig med sig egen ekonomi, lägga samma kraft på den som andras

FöretagsExpo i Robertsfors i helgen. Thank god att jag beslutade mig för att inte vara med. Det kändes som om det skulle betyda "för mycket jobb i förhållande till vad det ger". Och med facit i hand just nu, med allt som hänt så känns det som ett otroligt bra beslut.

Det är Sveafestival i Umeå men jag hoppar över den. Jag skulle vart där men orken, koncentrationen ligger på ett helt annat plan just nu.

Måste mer börja koncentrera mig på min vinst.
Finalister
I nästa vecka bär det av att få tillbringa tid med andra kokboksskrivare. Det ska bli väldigt roligt och upplyftande. Hoppas på fint väder också även om jag inte hinner flanera något på stan.

Undra vilken maträtt jag ska laga??

Ha den underbar helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>