Bestulen på drömmar

 Det är så annorlunda – minns inte mina drömmar.

Jag brukar drömma om allt.
Eftersom jag har en livlig fantasi och kan blomma ut det mest triviala i nått exotiskt så är det mysko.

Ser jag nått otäckt på TV – helst om det är psykologisk virrvarr (typ; när lammen tystnar) – så drömmer jag om det efteråt. Ser jag något som är jättekul så drömmer jag. 

Jag har SLUTAT att drömma – minns inte ens nått alls.
Vart har mina drömmar tagit vägen?
Vem har stulit dem – vill ha dem tillbaka!!

HANÄBÄST

Etiketter:

10 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Hm, vad tråkigt! Det näst bästa med att få sova när man är trött är ju att drömma. Men det kan ju ha att göra med allt du gått igenom och att det tar sin tid innan allt faller på plats igen. Hoppas du drömmer något riktigt, fantastiskt, hel kul och tvistat, ikväll. Ha det gott!

  2. Helena Nilsson Springare

    När jag var liten så var jag otroligt besviken på att det inte fanns en apparat som kunde spela in det man drömde, som en video eller nåt. det hade varit häftigt 🙂
    hmm.. men kan det vara så att ditt undermedvetna har börjat jobba dagtid istället just nu? När ditt undermedvetna övergår till nattskift igen så kommer drömmarna tillbaks *tror på* Kram

  3. En drömmare

    Jag är säker på ATT du drömmer. Det gör alla varje natt men vi kommer inte alltid ihåg det. Du drömmer och bearbetar under REM-sömnen som är sammanlagt ca 1 1/2 h/natt men vid olika tillfällen. Om vi människor befinner oss i stressiga eller på annat sätt svåra situationer händer det ofta att drömmarna försvinner eller iaf inte finns kvar när vi vaknar.Det beror också på hur nära drömmen du är när du vaknar. Ju längre tid det har gått från drömmens slut ju mindre kommer du i håg.
    Hoppas du snart får tillbaka din djupa sömn och dina drömmar. Lycka till!

  4. Lars Valler

    ”Jag hade en gång en dröm, trodde den va sann men så blev jag väckt och drömmen försvann, var är den nu ? jag bara undrar var är den nu?”

    Så Jag tror Cornelis Vreeswijk har varit framme.

    Men hoppas innerligen att du sover gott, att du inte saknar din livskamrat till den grad att din drömmar om det omöjliga blir ohanterbart i uppvaknandet.
    Sänder en tanke och kram och är säker på att snart drömmer du om nya kreationer och spännande drömar.

  5. annkristin

    Hej Lisbet
    jag tror att det ändå kan ha att göra med vad du ändå..relativt nyss gått igenom..o hörde nån sa en gång att när man drömmer om o möter den som gått bort ..i drömmen..då är sorgearbetet en bra bit på väg..o sorgearbetet ÄR ett arbete o måste få ta sin tid..
    o förresten..dina betonglöv..är ju superfina..tala om vårtecken!
    ha en fin lördag..:)

  6. Lisbet Olofsson

    Svar till Lars Valler (2010-04-24 10:59)
    Vad rar du är, jag sover gott så jag har inga sådana besvär med min sömn. Men det kan vara så att jag förr sov längre och nu jobbar hådare.

  7. Lisbet Olofsson

    Svar till En drömmare (2010-04-24 10:36)
    Då kommer de tiullbaka senare – vad bra för det känns lite trist när man vaknar och inte kan le åt sian drömmar. Tack för att du kommemterade.

  8. Lisbet Olofsson

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-04-24 08:39)
    Jag hoppas också att det beror på det och att jag sedan återgår till drömmandet. Ha en skön dag och tack för dina ord

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.