Åldrande kvinnor – läckerhäckar

Elisabeth Höglund fick sluta i programmet ”förkväll” för att programmet måste föryngras. Jag läste någonstans att när kvinnliga skådespelare fyller 40 minskar deras arbetsmöjligheter med 50 procent. Varför råder inte samma sak bland de manliga skådespelarna?

 
Titta på programmet ”SOLSIDAN” – Johan Rheborg 46 år spelar en av männen som är gift med Josephine Bornebusch 28 år (frun i serien). Det känns normalt och inte konstigt alls men tänk om det var med Liv Ullman? Ålderskillnaden är rätt lik. (för er som inte förstår Liv är ca 20 år äldre)
 
Titta på polisserier som gamla gubbar som Lassgård, Henriksson etc som oftast har en 28-årig het, duktig, tuff polistjejkollega som de råkar hamna i säng med. Kan ni tänka er att vända på tanken:
Överviktiga polistanter med skäggstrån på hakan och en 28-årig läckerhäck till polisaspirant – som tanterna hamnar i säng med!!
 
WOW…
 
HANÄBÄST

5 kommentarer

  1. Syster Yster

    Men vad funderar Du på nu?
    Ska du bli banbrytande på detta område oxå? Tänk vad Kerstin Thorvall fick utstå då hon träffade män som var yngre än henne. Kul o se vad männen tänker om detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>