Mina läsare

Att skriva om sånt som verkligen ger något, som berör och som ger ett egenkännande är ibland svårt utan att bli lite personlig. Många ifrågasätter just detta att jag ibland blir väldigt personlig. Jag väljer att bli personlig i ämnen som jag vet GÖR SKILLNAD för mina läsare.

Ni är många som läser mig och jag märker att jag har i stort sett tre olika sorters läsare med olika kombinationer.

1. Ni som läser mig och delar min sorg,min situation och hur jag tar mig framåt i det kaos som rått omkring mig. Även ni som varit eller är i min situation. När jag blir för glättigt glad, ytlig och för yrkesmässig så ögnar ni bara över texten utan större intresse.

2. Ni som tycker om humor, utmålade vardagsförteelser, musik och som ibland vill ha lite ytlighet för att stå ut med vardagen. Tycker att jag blir lätt flummig och vag när jag målar ut för mycket känslor och skriver om t ex SJÄLEN. Som undviker att gå in när rubriken blir för tung och riktar sig mot nr 1.

3. Ni andra som trillar in och läser enbart på rubriken, uttråkad och lite nyfiken trycker bara på någon – slumpen. Några som tvingas in bara för att jag återkopplar till denna blogg.

KORR, ENLIGT LARS Valler  (kolla hans blogg)

 4. De som TROTS mina fel och brister uppskattar mina alster och söker meningar som skapar ett leende eller tanken om livets essens? eller nåt sånt.

Jag har nämligen lite koll på vilka ämnen som läses mer än andra. Dessvärre är jag ju inte så beroende av att välja ämnen efter mina läsare (jag får ju inte betalt för att skriva här) så jag gör som vanligt SKRIVER DET JAG VILL.

Men jag reflekterar……tar lärdom även om det inte syns.

 

 

HANÄBÄST

6 kommentarer

 1. JBR

  Du glömde en grupp som jag tillhör: Vi som inte läser, eftersom vi int kan läsa……vi kollar på bilderna bara.

  psst….kan int skriva heller…

 2. Helena Nilsson Springare

  Det är ju de personliga bloggarna man vill läsa.. så att man får en röd tråd eller vad man ska säga. Opersonliga bloggar är ingen idé att läsa..
  Dem är ju så tråååkiga haha.. och här kan man ju lära sig ett o annat :-D Ha en kul kväll!

 3. Lisbet Olofsson

  Svar till JBR (2010-04-30 18:25)
  Sweeeeeeetie..pajj…. men skriva kan du uppenbart din rackare..

  Behöve rlite förslag på ny musik – du vet vad jag gillar så shoot man..

 4. Lars Valler

  Vill bara säga att jag inte passar in i grupp 1.. kan inte stå ut att vara i grupp 2 men erkänner att jag första gången tillhörde grupp 3 men i dag ingen av dessa grupper.. ifrågasätter startk vaffö vi som gillar din stil inte står under grupp 4. De som TROTS mina fel och brister uppskattar mina alster och söker meningar som skapar ett leende eller tanken om livets essens? eller nåt sånt. Begär korregering å det skarpaste.

  Livet består av enkla ting, de små sakerna får en att trots allt må bra och vi läser dina rader ty du berör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>