VK I KLUMP

 Men vad är detta???

Jag har haft VK på uppehåll och nu fick jag flera på en gång..jag vill ju gärna ha rätt tidning på rätt dag och en och en!!!!

MAN ALLTSÅ, hur ofta ska man betala TV-LICENS!!!!…stup i kvarten eller… och över 500 kronor igen!!!!OM JAG HAR TV VIA NÄTET OCH SER BARA UTLÄNDSKA KANALER – KAN JAG SKITA I TV-LIC. AVG????
Får ju flera liter bensin för pengarna som även då går till skatt.HANÄBÄST

6 kommentarer

 1. Hans Lindgren

  Jag tillhör kategorin som hatar reklam i tv. På något sätt är det som när man läser en bra bok och telefonen ringer man blir ständigt avbruten, väldig irriterande. Genom att betala licens får jag ett antal TV-kanaler och radioprogram att se och lyssna till, utan irriterande avbrott. Priset kan också sägas motsvara ett abonnemang hos Viasat eller Canal Digital. Vad som kan vara störande är att man tvingas betala licens oavsett om jag vill ha deras utbud eller inte. Valfrihet som numera är ett ”honnörsord”, gäller inte för public service.
  Tidningen är däremot ett speciellt kapitel, själv har jag VF men det är samma distrubitör, en stark källa till irritation.

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Nämen det var väl behändigt, tänk va skönt för tidningsutdelare att bara kunna lämpa av 6 tidningar i ett svep, då behöver han ju bara gå ut en dag i veckan :-)
  Önskar dig en trevlig valborgsmässoafton!

 3. Lars Valler

  Svea rikes lag säger att du ska betala om du har utrustningen att se tv program, oavsett var de sänds från. Men om du inte har den tekniskt specifierade utrustningen utan använder internet att se på tex svt play i din ferrari behöver du inte betala licensavgiften även om du ser på svensk tv.

  Så frågan är ska vi slänga ut platttv:n och skaffa störe laptoppar? Om vi så gör kommer svea rikets lag att ändras ?

  Men, har inte TV haft den funktionen som VK prövade, de sänder gamla repriser om och om igen fast bara i nya kanaler.

  Hoppas du får lite solsken denna dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>