KÖKET – min oas

 Mitt kök är min oas

·        Fixa till kryddhyllan. Släng gamla kryddor som stått väldigt långe. De smakar ändå väldigt lite. Behöver du köpa nya? Använder du dem aldrig så finns det ingen idé. Annars så skriv upp på en köplista till nästa gång du ska handla.
 
·        Hur ser fönstret ut där du sitter och tittar ut? Tvätta gardiner och fönster och ta dig en inköpsrunda för tyg/gardiner. Det finns mängder av läckra gardiner idag. Allt från tunna genomskinliga romantiska tyger till mer robusta enfärgade tjocka. Glöm att vara praktiskt och köp dig det du riktigt vill ha. Se över dina krukväxter. Vad har du i fönstret egentligen ? Slokande pelargoner? Ut med dem. Ta en tur ner till torghanden och köp nya prunkande växter i ny kruka som matchar dina gardiner. Du förtjänar det allra bästa – glöm aldrig det.
 
Hanäbäst
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>