Veckans MicroPauhz & MentalPauhz

Korta program på högst 8-10 minuter som hjälper dig genom dagen. Den ena med att röra på de delar som känns stela, korta och ömma. Det andra genom att du får varva ned, känna lugnet och få tillbaka rätt puls.

micropauhz, mentalpauhz, pausgympa, lisbet olofsson, onlinekurs

 

MicroPauhz & MentalPauhz

Har du ett stelt, ryckigt, fumligt rörelsemönster? Tappar du lätt saker, har svårt att koncentrera sig på en sak, blir lättirriterad, kan inte sitta stilla. Snörper du ihop munnen, pressar ihop käkar, lägger pannan i djupa veck, bultar det vid tinningen. Då har du hög grundspänning och kroppen är inställd på att överleva – på död eller liv. Kroppen kommer att tömmas på krafter men du kan varva ned, träna avslappning och få tillbaka sin normala grundspänning.

DESSA HITTAR DU INNE HOS MIG PÅ HÄLSOZAM  - Nya program varje måndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>