Potatissallad med spenat, äpple och fetaost
Potatissallad med spenat, äpple och fetaost
4 port.
Det här behöver du:
2 påsar spenat (ca 70 g).
750 g potatis
1 knippe rädisor
1 knippe gräslök
200 g fetaost
4 äpplen
Vinäger:
2 msk vinäger
2 msk fransk senap
1/2 dl olja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Så här gör du:
Skrapa och koka färskpotatis. Blanda en dressing av vinäger, fransk senap, olja, vatten, salt och svartpeppar.
Skölj och skiva rädisor. Hacka gräslök. Smula fetaosten. Skär den varma eller kalla potatisen i skivor. Varva med babyspenat, rädisor, fetaost, potatis och dressing i en skål.
Tips: Salladen går att förbereda 1 dag innan servering.
Ni hittar mig numera även på HälsoZam och bloggen där.
Senaste kommentarerna