Hanna Wallin

Hurtigrutenliv

Storm :S

Hej hej! Har inte skrivit sedan jag kom ombord på grund av att det inte hænnt ngt vært att skriva om. Men nu kæra læsare, så sitter jag i skrivande stund och skræmmer upp mig sjælv lite grann. Jag och alla andra. Vi væntar næmligen en storm idag, 25 m/s i vindstyrka och nær eva var ombord i sommras med 30 och då hade det tydligen varit helt vilt. Men det ska nog bara gå bra, men lite æckligt kænns då vi tvingas stænga før alla luckor før fønstrerna bara før att førsækra sig om att dom ær vattentæta. uff uff… tur att jag faktiskt køpte, trots att jag aldrig gjort det før, sjøsjuketabletter innan jag gick ombord denna gång. Kænde det bara på mig liksom. Gud.

helt sjukt lite passagerare før tillfællet. Spøkelseskipet æven kallad. 40 rundresande eller något sånnt. Inte mycket att gøra om nætterna, så hoppas på lite spyor också 😉 Lite mysigt ær det att vi får massage och att en smink-tjej ska ombord på norturen næsta gång, før att visa oss hur vi ska sminka oss och vilka færger vi passar bra i osv.. Annars så vill jag nog bara ønska mig sjælv lycka till nær vi snart ger oss in i stormen.

Hade!

En kommentar

  1. Eva

    Hej Hanna!
    Det kommer att gå bra ska du se!Men lite obehagligt kan det ju kännas. Tur att du köpte sjösjukepiller det kan nog behövas. Håll i dig hårt inatt och vi hörs!
    Kramar/eva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.