Partifullmäktige

Sitter nu på partifullmäktige på landstingshuset i Stockholm. Förhandlingarna är igång och Göran Hägglund har just hållit sitt tal. Nu pågår motionsbehandling. Vi har den ordningen i partiet att alla motioner som handlar om organisationen går från rikstinget till partifullmäktige för behandling där.

Så vid sommarens riksting skickade vi ett antal motioner som nu ska behandlas i dag. Jag har också en motion som jag lagt och vill försvara. Den handlar om att utveckla vårt riksting. Som ni vet så fick jag god insyn i arbetet i sommar som rikstingsgeneral. Men det gav också ett antal tankar som jag min vana trogen vill utveckla.
 
Göran Hägglund poängterade i sitt tal på ett bra och ödmjukt sätt sin roll som partiordförande som vi vet är ifrågasatt just nu. Han poängterade att vi inte ska gräva så djupa diken som vi sedan efter valet måste fylla igen. Och det är också min fundering inför det fortsatta arbetet efter partiledarvalet i slutet på januari.
Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>