Vilket gäng

Så är dom då valda. I förra veckan var jag i Stockholm två dar. På fredagen hade vi partifullmäktige och beslutade om valprogrammet och fastställde listan till Europavalet. En mycket intressant o givande dag.

Som ni ser här ovan är det topptrion som blev enhälligt valda. Hade förmånen att upp o plädera och kunde inte låta bli att lyfta fram det jag fått höra av flera personer här uppe i Västerbotten.

– Jag har aldrig röstat i EP valet men om Lars Adaktusson finns på en lista så ska jag rösta. Och nu kan vi glädjande säga att så är fallet. Han är nr 1 på vår lista. Naturligtvis var nestorn Alf Svensson också med på fredagen och det var härligt att se dessa två storheter Alf o Lars krama om varandra. Vi får en bra efterträdare till Alf Svensson.

Sen hoppas vi ju få in två TV-personligheter. För Ebba Busch Thor är nummer två på listan och känd från programmet kommunpamparna. En tjej som vet vad hon vill och talar också om det. Sen har vi nr 3 Michael Anefur. Han är en talare av stora mått och giftig debattör inte minst mot Sverigedemokrater.

Västerbotten har 3 namn på listan. Dels riksdagsman Anders Sellström på plats 5 och Umeås gruppledare Veronica Kerr på plats nr 41 och som ankarplats har vi Vilhelminas starke man Jonny Kärkkäinen. Så vi är väl förspända från Västerbotten så nu återstår det bara inkammandet av röster om några månader.

Kan rekommendera vår lista för dej som tycker att vi inte ska få ett allt för detaljstyrt Europaparlament.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.