Mindre barn i barngrupperna.

Så har partiet offentliggjort sitt valmanifest. Många intressanta och viktiga frågor vill vi driva för barn och unga men också för äldre och för familjerna i vårt land.

En viktig fråga är barngruppernas storlek. Den vill vi minska för att barnen ska få en lugnare vardag. Det är lätt att lova ett o annat, ser vi inte minst av oppositionen, som låter bra och denna fråga är av sån karaktär så både föräldrar och mor o far föräldrar självklart vill se sitt barn, barnbarn må så bra som möjligt och ha de bästa förutsättningar när man växer upp.

Men det är viktigt att man också har en finansiering av sina förslag. Det är långt ifrån alla som har det. Även om man säger det. Men här har vi även en klar finansiering där den enskilde föräldern bidrar med en slant och kommun samt stat bidrar. Vi vill alltså höja maxtaxan något som legat still under många år medan allt annat justerats.

En finansieringsform som tilltalar mig. Är övertygad att föräldrar är villiga att betala 100 kr till för att ens barn ska få bättre förutsättningar och om då kommunen och staten gör sitt så har vi max 12 barn i barngrupperna.

Så vill du ha mindre barngrupper och det inte bara är tomma löften utan reell verklighet så ska du rösta på Kristdemokraterna med det färdiga finansieringsförslaget. Här kan du se vad vi menar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.