länet

Kristdemokraternas länsprogram och valfilm

Så här nöjd kan en distriktsordförande vara att presentera att bra länsprogram för media.

Kristdemokraterna i Västerbotten går till val ”för ett välmående Västerbotten” med 24 punkter. En av frågorna är om skoteråkning. Anders Sellström sa så här vid presskonferensen:

-         Rör inte skoterkörningen i länet, mer förädling av våra råvaror, underlätta för företagare inom turism- och besöksnäringen och utveckla produktion av förnyelsebara drivmedel och förnyelsebar energi.

-         Dags att vi använder länets resurser till att skapa jobb, framtidstro och tillväxt i hela Västerbotten.

 -          Vi vill också se mer av att kommunerna och landstinget fokusera på att anställa fler med funktionsnedsättning för att alla ska känna sig delaktiga och betydelsefulla i utvecklingen av vårt län.

Återkommer till länsprogrammet i sin helhet.

Dessutom presenterade vi vår valfilm som vi jobbat med ett tag och kommer rulla i TV4 de senaste två veckorna. Det är en film som är lite annorlunda än det vi är vana att se. Riks kommer också att köra en film så för vår del blir det två KD filmer som kommer rulla. Länken finns här. Se och tyck till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>