Abstinensen

Igår var det nog inte min dag. Kvällen innan visade displayen på telefon enbart svart hur mycket det än ringde och jag försökte trycka på knappar. Så det var bara att försöka låna en telefon.

I går var det en utvärderingsdag i Stockholm som vi hade planerat. Vi är bara 5 i gruppen men ändå lyckades en av olika anledningar inte komma med. I alla fall så satt jag där med min lånta telefon och kunde varken se vad som händer på Twitter eller läsa aftonbladet etc.

Så ni kan tänka er min frustration när jag kollade på telefon var tionde minut för att se vad jag missat. Ända till lunch kändes det som att jag missade massor. Kändes som man bodde på vinden och läste fönsterposten :-).

Efter lunchen i riksdagsmatsalen började det kännas i kroppen ungefär så här. Låt det hända det som händer man kan ju få reda på det sen. Och med ens infann sig en ganska skön avslappnad känsla.

Det hör till saken att när jag på morron åkte till Umeå för att ta fakiren till Stockholm så kom jag på ungefär i Svallet att jag hade väskan hemma. Så även almanackan och datorn o lite ett som annat jag ville ha med mig låg hemma i hallen. Så det var en telefon utan datoruppkoppling och avsaknad av väska med dator och platta etc. Ni kan tänka er abstinensen.

Idag har hösten städats in. Många kilo löv har lämnat gräsmattan i stugan till förmån för släpen o slutligen Starrberget. Det funkar fint att förbereda Kung Bore när det är så varmt och fint. Och tänk en hel dag utan regn.

Nu återstår bara att få veteranbilen och husbilen under tak så kan det snöa bäst det vill. Förstås måste också bryggan upp i stugan. Vinterdäcken kommer inte på riktigt än. Vill ha dubben kvar när det snöar så om det inte händer nåt speciellt så får sommardäcken sitta kvar tills jag ska ta en inlandssväng om nån vecka.

2 kommentarer

  1. Linnea

    Ja du, vi skapar våra behov! Det är så skönt att inte vara tillgänglig, uppkopplad…tiden vi använder att kolla just twitter,blogg,kvällsblaskor osv, tar vi från oss själva o våra kära! vad det gäller vinterdäck, du ska nöta in dom (värma) på barmark så nog kan dubb sulorna sättas på.Själv ska jag till obyggden o kärran har vinterdäcken på, i nån vecka, så kroppen o knoppen piggnar till, försök inte nå mej, ska vara utan dator o telefon!

    • Hans-Inge Smetana (inläggsförfattare)

      Jo visst tar det mycket tid i anspråk att sitta vid datorn. Men så då menar du att det bara är att lägga på vinterdäcken. Vi får väl se om det händer nåt åt det hållet på lördag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.