Stockholm igen.

Så var det dags för tidig morgon igen. Åkte fakiren till Stockholm för vårt partifullmäktige i dag.

Så just nu sitter jag och lyssnar på vår partiordförande Göran Hägglund. Och som vanligt är han briljant i talarstolen. Talar förstås om det som händer i regering och riksdag just nu, men också  om några av de reformer Alliansregeringen satt i sjön som nu hotas.

Det blir en spännande dag där olika beslut ska fattas. Verksamhetsplaner och budget etc. för partiet ska manglas igenom. Från Västerbotten har vi några tillägg så vi får se om vi får partifullmäktiges gillande i saken. Alltid svårt att få partifullmäktige att ändra från Partistyrelsens förslag. Men i denna fråga tror jag vi kan få med oss många distrikt.

Valanalysen är vi inte klara med så den kommer vi att lämna direkt till partistyrelsen för åtgärder och förslag. Analysarbetet är igång och nu svaras det på våra enkäter ute i landets alla hörn. På tisdag har vi nästa fysiska möte. Då ska vi fastlägga bl a hur rapporten ska se ut och hur vi strategisk lägger upp arbetet framöver. Man kan förstå av resonemangen runt om i partiet att man har stora förväntningar på gruppens arbet så vi ska göra vad vi kan för att infria dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>