IMG_0841

Hälsa är viktigt!

Att ha förmånen att ha så många olika arbetsuppgifter som jag har är få förunnat. Självklart ställer det också sina krav på att man tvingas ha engagemang på många områden men gillar man att ha lite kunskap om mycket o helikopterperspektiv så är man på rätt plats.

Idag är det Landstinget som gäller och Folkhälso o Primärvårdsnämden. Vi har just träffat patientpanelen. En gruppering som primärvårdschefen tillsatt som ska besöka länets hälsocentraler och träffa patienter för att utveckla vården.

En viktigt reflektion dom hade med sig bland många var är hur viktigt det är att man får ett bra bemötande av den mat möter i receptionen. Och alla känner väl igen att man kan vara ganska irriterad på mycket i en butik. Men är personen som sitter i kassan trevlig så glömmer man allt det negativa. Så gäller nog också inom sjukvården.

Just nu (bilden ovan)får vi redovisning av vår folkhälsochef Maria Ferm som redovisar undersökningarna som göras i länet på vår hälsa.

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>