IMG_0843

Kollegorna i landet

På träff med kollegorna i landet i Stockholm ett par dagar. 

Oftast flyger jag förestås när vi håller till i Stockholm. Denna gång körde jag faktiskt husbilen i går kväll för att fortsätta på torsdag söderut.  Får erkänna att det var lit klurigt hitta parkeringsplats i går natt när jag kom ner.

Så nu har vi två intressanta dagar med den politiska ledningen i partiet i hela landet. En del avstämningen men mycket kommer handla om en händels nästa år. Jag tror ni vet vilken händelse jag menar. För lerigt har vi pratat om den händelsen i snart två år redan. Så förstår inte hur man hann tidigare när vi hade 3 års mandatperiod.

Just nu jobbar vi med vår nya grafiska profil. Visst har ni uppmärksammat vår nya logga. En fantastisk skapelse inte minst när man vill ha den i sociala medier. Samtidigt är det viktigt att alla håller profilens riktlinjer. Det var en av orsakerna att vi bytte logga då vi inte hade en grafisk profil utan det rullade flera hemsnickrade loggor.

2 kommentarer

    • Hans-Inge Smetana (inläggsförfattare)

      Eftersom denna fråga handhas av Umeå kommun och mina engagemang är i Vännäs Kommun, Landstinget samt Region Västerbotten så rekommenderar jag dej att ta kontakt med politiker eller tjänstemän i Umeå kommun för att få svar på fråga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>