”Surfa” mellan Umeå och Vasa

wasalineWasaline offentliggjorde idag att de skriver historia genom att vara först i Östersjön med att erbjuda resenärer en snabb och stabil internetuppkoppling under hela resan mellan Vasa och Umeå. För första gången kan nu passagerare surfa, använda sociala medier samt streamingtjänster under resan.

Ombord på fartyget Wasa Express finns ett höghastighetsbredband med samma höghastighets uppkoppling som iland, något som inte tidigare varit möjligt på fartyg. Detta ger naturligtvis nya möjligheter för såväl för privatpersoner som för företag som anordnar konferenser ombord på färjan. Möjligheten att arbeta ombord med samma uppkoppling som på kontoret är en viktig konkurrensfördel.

Tillgång till  höghastighetsbredband ombord ger ett stort mervärde på sjöresan och stöder den viktiga transportlänken mellan Vasa och Umeå ytterligare.  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>