Sävar Snickeri fick Umeå kommuns företagspris 2017

23690CB3-CDF3-44B5-965D-5A6BA3304BC9I går hade jag äran att under Umeågalan dela ut Umeå kommuns företagspris 2017 till Sävar Snickeri AB. Sävar Snickeri tillverkar inredning till offentliga miljöer och har 80 års erfarenhet inom snickeribranschen.

All produktion -hela produktionskedjan- sker i den egna fabriken och slutmonteringen utförs av montörer som finns på plats runt om i landet.
Motiveringen till priset löd:
Företaget som i år firar sitt 80 års jubileum har genomfört ett lyckat generationsskifte och drivs idag av tredje generationen. Man har genom nytänk-, produktutveckling och yrkeskunnande tagit hem prestigeorders och kraftogt ökat både omsättning och lönsamhet. Vinnare av Umeås företagspris 2017 är Sävar snickeri AB.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>