61F7D93E-D30A-4F8D-AAA8-170E3897D1D1

Cykelns dag på Nydala

I dag firades Cykelns dag på Nydala i Umeå. Som arrangör stod Umeås äldsta cykelklubb, Gimonäs CK.

Eldsjälen Bettan visade vägen i starten.

Det är viktigt att stimulera våra barn att under lustfyllda former prova på idrott, som i detta fall cykel. Alla fick guldmedalj efter loppet!

36CA941E-C9D9-4DC3-89D6-31675D7DD359

Etiketter: , ,

2 kommentarer

 1. Bettan Thors

  Skulle vilja påstå via stensäkra källor att eldsjälen Ordförerskan i Gimonäs BETTAN (lilla jag) gillar eld & själar i alla former, hon/jag njuter av att ha ett tjog järn i elden samtidigt, hon är lika glad i att cykla, leka med likasinnade barn. Förutom att minsann faktiskt inte bara visa vägen vid start så var följde hon även Umeås härligaste cykelklunga med ungar! Jag är idag ( i gryningen dagen efter cykelns dag) SÅ stolt & tacksam över det engagemang min ”lilla” grupp av 170+ Umeå MTB Mamacitas visade, men OM möjligt mer kaxig över den fenomenala chansen att leda Umeås äldsta klubb Gimonäs CK anno 1934 till nya höjder i ett gudomligt samarbete!

  Tusen hjärtligt tack till ALLA våra sponsorer för vinster, fika, material & delning av inbjudant. Tack Postnordtrampet som stod för medaljerna, nummerlapparna samt informations posters! Galet glad är jag med för mina & klubbens 3 strålande barnkaptener, hjälpredor, mattanter med mera:

  Anna ”Mårtenbajk” Grankvist, Olle fixaren & trixaren” Nederman & sist men inte minst Erika min ”stöttepelare i vått & torrt, hjälte i min kamp mot cancern, stöd vid dödsfall men även de bästa av skratt, finns inget hon inte kan” Lindgren! Alla 3 visade igår ett oerhört tålamod, kunskap & omtanke för barn & undertecknad!

  Sist men inte minst vill jag rikta mitt största innerliga TACK till alla er underbara BARN som kom & strålade i kapp med solen, era fina föräldrar i publiken & medcyklister. Lite extra underbart var att de som rest längst för loppet var min fina syster Stina & systerdotter Bella ,nybliven cyklist, åkt nästan 15 mil för att vara med. Bella blev kapten med & styrde vinstutlottningen. Hon var trots oerhört tuff konkurrens av ”lampan uppe i himlen” & runt 50 andra skimrande kids var den solstrålen. <3

  Längar redan till nästa gång vi ses. Puss & kram!

  Ordförerskan & Urmamacitan/
  Bettan Cykeltokan Thors

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>