Nu önskar vi oss alla lycka till

Valet idag handlar om både hur vi ser på ägande, men också och inte minst viktigt hur vi ser på varandra. Har läst Centerpartiets bloggar och även hört deras partiledare ett antal gånger hävda att valet handlar om vi ska ha ett företagsamt Sverige. Som jag tidigare har skrivit och sagt handlar valet för mig främst om hur vi ser på oss människor. Det är trots allt människan bakom både arbetet, företagandet, arbetslöshet, o.s.v. Glädjande nog kunde jag för första gången notera att även Lars Bäckström skriver ” SOM MER SER TILL MÄNNISKAN ÄN TILL SYSTEMEN” tidigare har det allt för ofta bara handlat om företagandet. Men för mig kan företaget vara precis vad som helst, om inte vi människor står bakom och talar om hur det ska vara. Men glädjande är det i alla fall att så här i slutet av valrörelsen kunna läsa sådana trevliga ord även hos en Centerpartist. Hur som helst glöm nu inte att gå och rösta. Glöm inte heller den rättighet vi har att kunna kryssa favoriten.

Sen önskar vi oss alla lycka till!!
Etiketter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>