En reflektion ur livet....

It's my life

Semester och motorsport

Vad gör man på sin semester….?

Jo, vissa dom gör ingenting för att vila upp sig maximalt, andra jobbar ändå….och sedan finns det dom, som jag, som jobbar med en hobby som ger mer än bara sitta och inte göra någonting.

I helgen som va, så var det en tvådagars folkracetävling i Övik, eller Klingre om man ska vara petig. Där jag, Robert och Kenth skulle jobba i tävlingsledningen. Anna följde med som publik var tanken…..dock visade det sig att hon blev snabbt introducerad i sekreteriatet, eftersom hon hade de kunskaper som behövdes, och som dom saknade. Vilken tur dom hade att Anna vänligt ställde upp och jobbade…..

I alla fall så var tävlingen stor, 150 tävlande ekipage och faktiskt riktigt bra väder på lördagen. Söndagen blev lite sämre med vissa stänk från ovan. Det var dock så pass lite, så det var inte ens irriterande. Tävlingen i sig löpte jättebra, och det är skitkul att jobba på tävlingar då allt löper i stort sett smärtfritt. 

110 stycken heat kördes och inte ett gnäll på några flaggor vi hängde ut….riktigt riktigt bra! Så tack Örnsköldsviks MK för en kanonhelg på Klingre Motorstadion.

Nu är det vardag igen, och inte blir det till att ligga på sofflocket här inte, nej vi kör vår DM tävling i RallyCross på lördag…..vilket innebär en massa jobb :)…..

Som jag sagt till många andra….för mig är inte motorsport ett jobbigt jobb, utan en energigivande hobby.

Så alla ni där ute, kom till Lycksele Motorstadion på Lördag kl 11.00, då startar vi igång RallyCrossen… 

 

Lev och må
Johan 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Jag har ju licens A i tävlingsledning och har åkt runt på många banor i länet och jobbat. Men på banan i Robertsfors har vi bara vårt eget folk. Nu nekar jag til att jobba eftersom jag gjort alltför mycket tid på folkrace och har bytt ut det mot dragracing etc.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.