Trevligt med sällskap

Var tvungen att ringa och ändra en hotellbokning i Honolulu som hade blivit fel igårkväll. Blev påmind om tidskillnaden när jag ringde kl 19:45 och de på bokningen inte hade kommit till jobbet än. Tolv timmar efter oss ligger de på Hawaii men efter väntat en timme kunde jag boka in oss på ett nytt hotell efter fått prata med en trevlig och hjälpsam tjej.

Idag på långpasset med IFK-arna så var vi 4 pers vilket var trevligt som omväxling mot att träna helt själv som det mest varit de senaste veckorna. Jag fick ihop ca 23km och det var en rätt skön känsla när jag tyckte det inte var så speciellt långt. Uthållighetsträningen har gett resultat men skulle vilja få upp farten lite nu, mest för självförtroendets skull. Varmt och skönt var det och tydligen ska det bli så imorgon också så bäst att passa på att cykla en runda då.

Såg Stoke-Manchester United med Patrik och Jörgen som slutade 0-2 till slut. Känns bra eftersom Patrik håller på Stoke. 🙂 Jag och Jörgen hade tippat och vi fick in 10 rätt och gick plus 10kr, yipiee! 🙂

Ser lite på College Football nu på kvällen men imorgon gäller det när de äntligen ska visa 49’ers mot Vikings kl 19. Vikings är favoriter men jag tror Niners kan skrälla om vårat Defense spelar bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.