Långpass cykel

Vaknade upp och gav mig iväg på en 13-milarunda på cykeln efter en god frukost som Jimmy o Johan hade köpt in råvarorna till. Skulle cykla i 4 timmar och vända efter 2 men upptäckte att efter en timme så hade jag hunnit 37 km. Hmm, borde vara medvind mao så jag beslutade mig att vända efter ca 1:50 och mycket riktigt blev det motvind på slutet in mot Kailua. Riktigt jobbigt blev det efter 10 mil när det är motvind, slakmotor över lavafälten och ingen chans till vila. Mina två tidigare race här så har det varit samma riktning på vinden så min plan i år är att försöka spara på krafterna till slutet på cyklingen så man orkar i motvinden in mot Kailua.

Cykeltur

Tillbaka till condon efter lite drygt 4 timmar med två Gatorade-stopp, ett vid en bensinmack och det andra när jag kom tillbaka till Ali’i Drive. Två stora cykelflaskor är för lite för 4 timmars cyklande i värmen här nere helt enkelt men det har jag lärt mig tidigare så bra att ta med några dollar.

Läste på en lapp att grabbarna gått iväg till White Sands Beach så jag joggade de två km dit och doppade mig i havet och surrade lite innan jag joggade hem för sen lunch.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.