Lite träning och NFL

Söndagen inledde jag med att cykla lite lättare intervaller i en timme som följdes med 30 minuters löpning med några fartökningar. Sen åkte jag o Patrik in till Kailua så jag kunde se på 49′ers match mot Houston Texans kl 14:30 lokal tid. Vi har bara en liten tjock-TV i condon men nu hittade vi en irländsk sportpub (Quinn’s) med stora HD-TV. Att sedan maten var en höjdare gjorde inte saken sämre. Övertygande 34-3 vann 49′ers med och det firades med efterrätt, brownie med glass, vispgrädde och kolasås. Patriks rygg gillade inte stolarna där inne så han hann med två promenadrundor medan matchen pågick. Coolt var också att de hade satt upp många posters från gamla Ironman-tävlingar som jag gick runt och kikade på.

Hawaii 2013 029 Hawaii 2013 035

Jimmy och Johan gjorde inte många knop utan sov mest hela dagen tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>