Dagen före racet

Ja, då har man trappat ned på träningen och vilat inför kraftprovet imorgon. På tisdagen var det Parade of Nation då man fick träffa de andra svenskarna och gå efter Ali’i Drive med svensk flagga och allt. Roligt med nytt rekord med hela 28 st svenskar som ska vara med på lördag. Vi hann med en utflykt till Hilo och Rainbow Falls i onsdags där det var en fantastiskt fin natur.

Hawaii 2013 040 Hawaii 2013 059

Torsdagen simmade jag 30 minuter vid simstarten och cyklade lätt en timme före välkomstmiddagen på kvällen. De andra stack till Bubba Gump och käkade finmat medan det jag fick var sådär men roligt att se en film om Hines Ward inför hans första Ironman. Killen har spelat proffsfotboll för Pittsburgh Steelers och vunnit två Super Bowls men nu ska han ge sig på en av de tuffaste endagstävlingar som finns. Om han kommer före mig måste jag gå omkring i en Steelers-tröja på vår säsongsavslutningsfest med klubben har Målarn (stor Steelers fan) i klubben meddelat.

Det enda som är lite oroande just nu är mina vader som har tendens att dra ihop sig och jag fick lite kramp när jag simmade igår. Började dagen med en 15 minuter kort morgonjogg sedan ska jag stretcha som tusan och försöka få massage så de är redo inför imorgon.

När vi satt på balkongen och kikade på sveriges VM-kval match mot Österrike så fick vi se en späckhuggare hoppa ca 200 m ut i havet. Riktigt coolt och inget man ser dagligen.

Späckhuggare sett från vår balkong

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>