Helena Abrahamsson, Storuman

Centure of mass

Igår hade jag min första riktiga’Längta hem till Storuman, Familjen, Släkten, Katterna, LUGNET-dag!’ Tidigare har jag bara haft lite hemlängtan men igår var de riktigt jobbigt. Var speciellt jobbigt att sitta i min lägenhet på 19kvadrat. Jag hörde stressen utanför mitt fönster och jag ville klättra på väggarna för att lägenheten kändes som en trång cell. Jag gick ut på en promenad till en närliggande mack för att köpa choklad som jag ansåg mig förtjäna eftersom jag kände mig som den mest ensamma människa i världen. Det är egentligen konstigt hur ensam man kan känna sig även fast det är massor med folk runt omkring en. Efter att ha kommit hem och gjort supergoda mackor och ätit lite choklad så gjorde jag en relativt tidig kväll.
I morse då jag vaknade kändes allt SÅ mycket bättre! Vaknade med ett stort leende på läpparna även fast klockan bara var 06.40! Inte illa, eller hur? Traskade glatt iväg till skolan där jag nu suttit och haft föreläsningar hela dagen om biomekanikens grunder.. och jag är fortfarande glad! Även fast att läsa denna kurs nog är det tyngsta jag någonsin gjort! Kanske gårkvällen var en sån där dag som behövdes för att gå vidare och kunna se saker ifrån ett ljusare perspektiv.
Nu har vi inga föreläsningar eller seminarium förrän v.8, vilket känns skönt för då får jag chans att plugga på det vi lärt oss hittills.

Imorgonbitti kl 08-15 ska jag fara och fixa min rygg hos en naprapat. Ingen sovmorgon då heller alltså 😉 Sedan ska jag skaffa gymkort på Step-in, vilket gör att man får gymma, bada på storsjöbadet och vara på spa för ca 400kr i månaden! Superbra! Igår var jag på badhuset och gjorde ett grupparbete om biomekanik, och då träffade jag Helena där som också kommer ifrån Storuman! Hon jobbar numera på Storsjöbadet så hon gav mig en rundtur där. Det är hur lyxigt som helst och ser fram emot att börja träna där 🙂

Nu ska jag kila hem och laga mat.. Sen blir det plugg ikväll!
Ha det bra! 🙂

En kommentar

  1. Kul kille

    Det blir så mycket god mat över vid middagarna nu att man får verkligen hålla fingrarna från kylskåpet numera 😉
    Ungsbakade morötter och palstenacker smakar bra dan efter med. Du får väl försöka vara pastan med en Billys så du får variation där nere.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.