Helena Abrahamsson, Storuman

Skidskytte SM

Jag har hunnit skriva min första tenta och påbörjat ny kurs sen sist jag skrev! Hoppas jag klarade tentan, var väldigt svårt eftersom det hade varit bra att ha läst anatomi, fysiologi osv innan. Men jag kämpade på ändå, får hoppas att det gav resultat! Jag har börjat på ny kurs i veckan, Idrottsvetenskap – Nutrition. Hittills verkar kursen bra. Mycket att lära även här, men denna kurs känns roligare så jag tror den kommer gå lättare. Jag har dessutom hittat världens bästa pluggarkompis! Hanna-Mari heter hon och är utbytesstudent ifrån Finland och vi läser samma kurser detta halvår.

Helgen har jag tillbringat i Östersund där det har varit SM i skidskytte. Oj, så roligt det är att kika på! Tidigare har jag varit på mindre tävlingar och kollat på, men SM var en speciell upplevelse. Det är otroligt roligt att kolla på det på TV, men känslan att stå där och se när de skjuter och publiken hejar på var någonting alldeles extra! Roligt att det var så mycket folk också! Och hur gick det då för våra skidskyttar ifrån Västerbotten?

Björn Ferry – SM Guld (står nog mer om helgen på hans hemsida!)
Hannes Kerro – SM Brons
Ted Armgren – SM Guld

Stort Grattis!

Nu är det snart påsk och jag ska hem till Storuman. (GLAD!) Påsken kommer att tillbringas med familj och släkt i stugan i fjällen, underbart! Nu håller vi en tumme för riktigt fint påskväder!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.