Hjorts Bekännelser

Nu åker blåställen på!

För det första måste jag be om ursäkt för att uppdateringen på denna blogg har varit under all kritik den senaste vecken. Jag satt i över en timme med ett inlägg i måndags och när jag skulle lägga in det försvann allt eftersom att servern på VK kraschade. Då tappade jag suget och orkade inte skriva ett nytt. Tyckte att jag hade fått till det så bra.

Två matcher kvar i denna matchserie och vi måste stå som segrare i bägge annars är säsongen över för vår del. Härligt med vinna eller försvinna matcher. Nu finns det inget annat än hårt slit från vår sida. 

Den senaste matchen skulle vi inte förlorat. Vi vann skotten med 40-19 och hade ett stort spelövertag i två perioder. Efter två perioder skulle vi haft ledningen med ett par mål. Tyvärr var dom väldigt effektiva när deras chanser dök upp. Det kan man inte påstå att vi var. 

Storvreta vann med 3-0 i matchserien efter stor uppvisning från deras förstafemma. Mika visade återigen sin klass. Måste passa på att berömma honom. Han måste verkligen älska de "stora" matcherna. På något vis presterar han alltid på topp när det gäller. Han är en stor spelare på alla vis. Både på plan och utanför. På planen är han ett föredöme både spelmässigt och på det sättet han uppträder. Han ligger inte och filmar, grinar så fort han får en smäll, klagar på domarna för minsta lilla och uppträder som ett svin mot funktionärer som Sveriges "stora" stjärna gör. Respekt Mika. 

Härligt med slutspel. Ju längre matchserierna går desto mer känslomässigt blir det. Ska bli härligt att tampas med Dahl och kompani i två matcher till. Var nog tur att det bara blev tre matcher mellan Storvreta och Täby. Det vinnande laget hade nog haft kort om folk i semifinalen om den matchserien gått till fem matcher.

Hoppas verkligen att domarna i vår matchserie visar lite stake i de kommande matcherna. Går inte att gömma sig under stora delarna av matcherna bara för att man är för feg för att blåsa. Det är egentligen fel att klaga på domarna i media men jag måste göra ett försök eftersom att det verkar funka för Daniel Dahl. Som sagt fega inte ur som ni gjort de två senaste matcherna.

Nu har det varit mycket Dahl i detta inlägg. Missförstå mig inte tycker faktiskt att den snubben är en skön person som både kan ge och ta en smäll. Tycker dock att han bör slå upp ordet projektion i Svenska Akademiens ordlista innan han trashtalkar nästa gång.

På återseende.

/MB

En kommentar

  1. Micke

    Rolig läsning! Lycka till i Göteborg och ge Caleb en riktig tryckare i sarghörnet, skulle gärna göra det själv 🙂 Fattar inte att den killen kan uppföra sig som ett svin på plan trots att han är så rutinerad och landslagsmeriterad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.