Hjorts Bekännelser

Silly Season!

Tycker att innebandybloggens inlägg om kontraktläget i vårt lag var lite rörigt och gav mer att önska. Därför tänkte jag gå igenom alla lagdelar och kommentera lite om spelarens kontraktläge och eventuella nyförvärv.

Målvakter: Alla våra tre målvakter sitter under kontrakt och har inga kryphål i sina kontrakt. Så att någon av dessa herrar ska spela i någon annan tröja än IBK Dalens nästa säsong finner jag högst osannolikt.

Klara: Fredrik Hörnqvist, Peter Löfgren och Martin Rudeström

Backar: Alla våra backar från föregående år är klara och jag vet att det pågår förhandlingar med Patrik Lundström. Även Adam Berglund från Sandåkern är ett intressant namn för IBK Dalen.

Klara: Mattias Wallgren, Robin Nilsberth, Filip Stenmark, Johan Alm, Peter Grönroos, Kim Lundström och Viktor Öberg.

Forwards: På forwardsidan är det några från föregående års trupp som inte är klara. Cedric Rüegsegger flyttar hem till Schweiz. Lars-Erik Torp, Anton Ermling och Yngve Nordin sitter på utgående kontrakt och där pågår förhandlingar. Klubben har stora förhoppningar om att kunna kontraktera Alexander Boden, även "storebror Berglund" är ett intressant namn. Anton Byström från ÖIB har varit och tränat med klubben och han är också ett intressant namn.

Klara: Peder Boden, Christian Hjort, Max Wahlgren, Simon Sedin, Sebastian Håkansson

Centrar: Även här är det några som inte är klara från fjolåret. Peter Sundelin och Timmy Nyberg sitter på utgående kontrakt och även där pågår förhandlingar.

Klara: Johan Samuelsson och Jonas Svahn.

Övriga notiser från silly season:

Mikael Zingmark flyttar till Stockholm och kommer inte fortsätta i Umeå City. Detta får ses som en oehörd stor förlust. Han var en av de mest rutinerade spelarna i laget och en stöttespelare som blir svår att ersätta. Läste att Peter Sjöström hade en ersättare på gång. Ska bli mycket intressant och se vem det är.

Petteri Nykky ryktas vara klar för det Schweiziska landslaget. Om det stämmer är det ett mycket bra nyförvärv av det Schweiska innebandyförbundet. 

Tydligen ska förhandlingarna om det Svenska förbundskaptenjobbet vara långt gånget med Jan-Erik Vaara.

City kommer få konkurrens av Helsingborg i jakten på en ny målvakt. Kan bli en intressant budgivning. City är nog beredd att casha upp en del med tanke på vad dom gav Domeij. Blir det en finländsk landslagsmålvakt måntro?

/PS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.