PRO Holmsund av med en lokal – lösningen finns på centrum

Först kan jag avslöja att vi till vintern kommer påbörja den här diskussionen om byggandet i Holmsund, samt återkomma med information om de bygganden som nu kommer ske inom en kort framtid. Inklusive en diskussion om centrum och hur det ser ut idag med byggregler och annat.

On a another note blev jag varse om att PRO tydligen förlorat en lokal där de förvarar vävstolar och annat, eftersom lokalen var tänkt som samlingslokal. Tänk vad det i princip övergivna kommunhuset skulle kunna göra en skillnad här för en av Holmsunds mest aktiva föreningar.som dessutom skulle ha tillgång till sina verksamheter mitt i centrum. Man får hoppas de som bestämmer kring kommunhuset läser det här och tar kontakt med PRO för att ge en hjälpande hand. Vi pratar trots allt om en av kärnföreningarna i Holmsund.

En tredje notering kan också göras kring att efter medlemmar påtalat ”förbuskningen” i Holmsund som på vissa gator och vissa trottoarer kunnat utvecklas till en fara för lekande barn och gångare så har nu kommunen begett sig ut för att ta hand om det hela med en påminnelse till kommunens fastighetsägare. Likväl som en undersökning är på väg kring om hurvida kommundelarna får sämre vägunderhåll än centrala Umeå.
Slutligen kommer det hållas ett öppet möte om Folkkyrkan och Socialdemokraternas syn och roll i kyrkopolitiken den 26/9 18.00 @ Holmsunds kyrka, församlingsalen. Hjärtligt välkomna.

14302882_10154485535011168_1723307283_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.