Fem bra nyheter på en vecka!

Fem bra nyheter på en vecka!

– Byggnadsnämnden har nu godkänt Skärgårdsstaden! Således har vi tagit ett till steg närmare att få till stånd byggandet vilket i sig kommer göra Holmsund till länets tredje största samhälle. Det tar tid, men sakta men säkert rullar byggprojekten igång!

– Kommunen tilldelar Holmsund mer industriell mark precis som vi velat och drivit fram genom att b.l.a. diskutera och påverka gruppen bakom Kommunala Handlingsprogrammet! Det innebär konkret att fler industrier kan etablera sig, vilket är bra för välfärden och inte minst för dem som får jobb!

– Efter diskussioner med Hyresgästföreningen Södra Västerbotten så kommer de sammankalla medlemmarna i Holmsund och Obbola för ett möte där det finns stora möjligheter att bilda en lokalavdelning!

– Vi står nu i startgroparna för ett projekt som kommer förbättra medborgardialogen och närdemokratin betydligt i Holmsund i ett brett samarbete! Mer information inom kort! Äntligen täcker vi till lite av ”Hålen” efter Kommundelsnämndens avskaffande!

– Vi är fortsatt största parti inom kyrkan och har ett gott samarbete med posk som garanterar en fortsatt öppen folkkyrka för medborgarna och föreningarna här ute!

Samtidigt kan vi alla ta del av det politiska arbete som vi lagt ned senaste åren med ombyggnationer på centrum, insatser i infrastrukturen, utvecklad park i djupvik med mera.

Tillsammans gör vi det bästa för Holmsund!

Nu är det skördetid!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.