Valkampanjen 2018 – i korta drag

Hej allihopa nedan följer några nedslag i vad som kommer hända i Holmsund rent politiskt från Holmsunds Socialdemokratiska förening fram till valdagen.

26-27/3 kommer Socialdemokraterna i Umeå genomföra dörrknackningar i Holmsund. Föreningen står ej som arrangörer men kommer delta. De som kommer besöka er kommer främst vara från Umeås listor, kommun och landsting, det är därför bra om ni redan i god tid kan fundera ut frågor eller åsikter ni vill delge Socialdemokraterna i Umeå då ni kommer ges goda chanser att träffa politiker. Jag vet att många har åsikter de vill delge kommunen, detta är ett strålande tillfälle för detta.

Varje månad fram till valet (undantaget semester) kommer vi I Holmsunds S arrangera olika öppna möten för medborgarna i Holmsund. Temat kommer variera mellan de olika nämnderna i kommunen, med våra S representanter, och förutom att mobilisera internt kommer ni också ta del av dessa möten genom affischer och kallelser b.l.a. på vår Facebook. Här kommer ni få goda chanser att påverka de olika nämndernas verksamheter och komma med förslag och åsikter.

Under sommaren kommer ni också få nästa nummer av ”Skärgårdssossen”. Här kommer vi i Holmsunds Socialdemokrater presentera våra kandidater inför valet samt den politik vi i föreningen vill genomföra och antagit på vårt årsmöte och under föregående år. Vårt fortsätta huvudfokus är som ni säkert förstår att Holmsund skall utvecklas och få ökad betydelse i kommunen, byggnationer och infrastruktur, trygghet och mer mark avsatt för företagande. Vi vill så klart mycket mer, med lösningar kring vård och skola, och då i synnerhet säkerhetsaspekter av detta – men ni kommer få allt presenterat i ett snyggt paket till nästa nummer.

Förutom detta kommer vi även i år ha ett första maj. Talare och tema kommer presenteras inom kort. Vi kommer även stå en hel del på torget. Det är fritt fram att fråga oss saker, vi lyssnar mer än gärna på holmsundsbor och tar med oss allt i seriöst i vårt fortsatta arbete. För er som redan idag är socialdemokrater innerst inne men inte riktigt orkat engagera er, så ber vi er göra det, vi är nämligen snäppet från att ha 3 representater i Umeå Arbetarkommun. Och på så sätt ökat vårt inflytande.

Ha det bra allihopa! Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.