Vår laguppställning för Holmsund

Nu står det klart efter nomineringsmöte på umeå arbetarkommun vilka nämnder och bolag som politiker från (S) som Holmsundsborna har valt tar plats i. Dessa kan således medborgarna vända sig till i de olika frågorna där de tagit plats. Eller kan man vända sig direkt mot föreningens ordförande så vidarebefodras frågan.
Stellan Elebro, undertecknad, är ersättare i Kommunfullmäktige och ordinarie ledamot i Kulturnämnden och sitter således i fullmäktigegruppen som skall se till att socialdemokraterna följer det kommunala handlingsprogrammet.

Ronny Kassman, är ledamot i styrelsen för INAB och Umeå Hamn AB och underbolag och således den som kommer ha viss insyn i hur Holmsund kommer utvecklas. Detta gör dock att vi tappar vår plats i Äldrenämnden.

Anders Hägglund har fortsatt förtroende att representera Holmsund som ersättare i Fritidsnämnden

Valter Jauhainen kom in och representerar Holmsund i För- och Grundskolenämnden där han har nio års erfarenhet från tidigare uppdrag.

Lena Näslund, representerar Holmsund i Valnämnden och Norrlandsoperan

Anette Andersson är fortsatt vår representant på Landstingssidan och ersättare i Hälso- och Sjukvårdsnämnden.

Föreningen hade nominerat tre yttterligare medlemmar för kommunala uppdrag. Två av dessa var kvinnor. Dessa kom dock inte in, men är placerade på reservlista.

Således har Holmsunds Socialdemokratiska Förening stärkt sitt inflytande över Umeå Kommun. För att vi kan ha representanter i fler nämnder, behöver vi dock fler aktiva i vår lokala förening.

Gå med idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.