Öppet möte 5/12 – Gymnasieskolorna

Det är glädjande att jag idag fått besked att vi kan arrangera nästa offentliga möte den 5/12 i Holmsunds Kyrka (Konfirmandsalen) klockan 18.00.

Inbjuden gäst är Peter Vigren, ordförande i gymnasie och vuxeutbildnignsnämnden. Socialdemokraterna.

Det ger alla föräldrar med barn i gymnasieålder att komma och ställa frågor, diskutera och ”grilla” sin lokala politiker. Vi gör det för att möta upp åsikter som dykt upp kring ordning och reda i skolan, Peter har också nära samarbete med Grundskolenämndens Moa Brydsten och har god inblick även där.

Vid eventuellt återbud av Peter (småbarnsföräldrar kan ju ha det problemet) så bjuder vi in annan intressant gäst. På plats finns också lokalpolitiker från Holmsund aktiva i andra nämnder.

Mötet arrangeras av Holmsunds Socialdemokratiska Förening

I andra nyheter…

…. SD vill uppkalla en gata i Holmsund efter Kjell Olof Feldt. Kul. Han är onekligen en känd socialdemokrat från Holmsund. Vi har ett tjugotal till namn på lut för kommande vägar, parker och annat som vi vill att byggnadsnämnden tar i beaktande. Inte minst David Johansson.

… På Onsdag 18.00 så bildas ett samråd mellan oss Socialdemokrater och andra partier, inte minst Tord Renström från C, rörande Sjöstaden. Det blir ett ”nytag” kring det demokratiska forum vi försökt skapa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.