Första Maj 2019

Nedan ser ni den officiella affischen inför första maj i Holmsund.

Jag kommer tala på temat ifråga, och vad det betyder för Holmsund, och vad man kan göra för att just stärka demokratin, tryggheten och sammanhållningen. Jag hoppas ni vill komma och lyssna.

I övrigt kommer första maj talet i vanlig ordning publiceras här i efterhand.

P.s. Det är på g en ny ljugarbänk till himmelska fridens till 25/5.

DA4E200A-A0B2-48BB-8625-C33D9516B5E0

2 kommentarer

  1. Bergis

    Marknadshyror och försämringar i strejkrätten. Och ni förväntar er att folk ska ut på första maj tåget?

    • holmsundarn (inläggsförfattare)

      Vår S-förening arbetar med Holmsundsfrågor först och främst och i andra hand kommunala frågor där vi har folk i nämnder, kommunfullmäktige samt representanter i arbetarkommunen. Att sätta oss som ansvariga för rikspolitiken är jaga harar på älgjakten. Först där borta, i AK, möter vi rikspolitiken och tar ställning till de frågor som centrala politikerna i stockholm beslutar om. Där har vi många olika åsikter, men om man är som jag – fackligt aktiv – kan jag knappast säga att jag är helnöjd med herrarna i Stockholm. Du kan själv fråga vår riksdagspolitiker Björn Wiechel om mina privata åsikter om de uppgörelser partiet gjort med C och L.

      Vi kommer således tala om det vi kan bäst. Vårt lokalsamhälle. Men du är hjärtligt välkommen att dyka upp så kan du och jag prata om det där januariavtalet, strejkrätten och LAS-en. Och vad man kan göra i det längre loppet. Jag personligen är ju aktiv i mer politiska föreningar också som hanterar dessa frågor mer direkt, och kritiskt. Men Holmsunds S Förening, hanterar holmsund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.