Öppet möte om Hälso- och sjukvården 8/5 (och några ord om första maj)

Nu är första maj över. Från Holmsunds S-förening kan vi inte se det hela som annat än lyckat och mitt tal finns att läsa i en tidigare post. Annette Andersson, aktiv i kommunal och i s-kvinnor, höll också ett mycket bra och känslosamt tal som avslutade onsdagens torgmöte som lockade en tjugotal. Det får se ssom bra i regn och rusk!  Efter mötet begav sig några i  S-föreningen in till Umeå för att lyssna på Stefan Lövfén och för att delta i Umeå arbetarkommuns firande. Dagen gick som planerat och vi har hört många goda ord om vad vi hade att säga och vårt arrangemang! Tack!

Vila är vi dock dåliga på här ute i Skärgåden. Knappt stannar kaffebryggarna innan skrivarna börjar printa ut affischer igen!

Konceptet med öppna möten för alla medborgare att komma och delta på sprider sig mer och mer och nästa vecka kommer våra vänner i Obbola S-förening arrangera nästa stormöte här ute i skärgården.

Fokus denna gång blir på hälso- och sjukvården. Därför uppmanar jag alla som har intresse i frågorna, åsikter, kritik, frågor eller bara vill veta mer att åka och delta på mötet. Peter är ju som sagt ”bossen” över hela konkarongen så om ni har något att säga till om kring sjukvården är det nu ni ska passa på!

För Holmsunds del kommer vi nu fram till 26:e maj satsa på att mobilisera inför EU valet och att fortsätta vara medborgarna behjälpliga i stora och små frågor i led med vår långsiktiga strategi över att stärka holmsundsbornas stolhet och självförtroende, och inte minst, lyssna på dem, gå vidare med stora och små frågor.  Även om kommunen ibland kan vara svårforcerad. Och ramarna för något är väldigt tighta, särskilt på kort notis. Då är det ju bra att ett starkt föreningsliv står där och kan ta ansvar när kassakistan i Umeå stadshus tydligen inte räcker till, som i fallet med att Holmsund ligger hopplöst efter när det gäller offentlig konst och kultur. Ett faktum som irriterar, men ja, det kommer nya budgetar!

Nåväl. Åk på mötet i obbola! Så långt är det inte över bron!  

94B03CF6-BBF6-448E-8919-45CFD4CF7C7B

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.