Sedan sist: Thomas har tappat bort fem hundra…

Från mobilen

Sedan sist: Thomas har tappat bort fem hundra kronor, Sykets nya bokare har brottats med Sykets gamla bokare och Ola är spårlöst försvunnen. Nu: Morrissey vars storhet manifesterar sig genom att: 1) hela backstageområdet spärrades av när han skulle gå från sin loge, märkt ”Morrissey dressingroom only”, till scenen och 2) alla matstånd som serverar kött har tvingats stänga ned så länge Morrissey finns på området. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>