Ingabritt Johansson, Vindeln

Nu igen!

Fick smärta igen mellan skuldrorna o det tryckte mot revbenen ont, imorse då jag åkte buss till jobbet. Blev kallsvettig o mådde illa. Men en liten promenad till jobbet blev det bättre. Tur att Alvedon finns. Imorgon kommer en ny dag hoppas den blir bra.

En kommentar

  1. rurik

    hej Inga-Britt det låter inte bra med dig det är tråkigt att se att du är i sådan smärta varje dag krya på dig några av mina systrar har köpt liknade en spikmatta som de ligger på de säger att de tjänner sig så bra efter åt
    kramar rurik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>