Ingabritt Johansson, Vindeln

ny vaken o yrvaken

Ingen panik jag hinner kalkonerna ska vara i ugnen i max 2,5 timmar o vi ska äta dem klockan 17 puh jag hinner lägga mig en stund medans de är i ugnen, jag kollar recepten just nu en sista gång så jag har peijl på detta. nu känner jag mig säker. Har förresten redan torkat av och spritat arbetsbänken så det är kliniskt rent.

jag vill ju inte gärna förgifta någon….hahahaha

 

Hampus Åsberg försöker bli brun i fjol nere vid sjön. vi hade skoterpicnick.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>