Om tappad tid och truckar

 

Ja, då var det söndag. Och vilken söndag, sedan. Jag har redan trots att det inte ens är lunch haft fel i en fråga! Och har dessutom tappat ett decennium. Är det bara institutionsvård och grav som väntar mig? Man kan ju undra…
Det började med att J:s sambo skaffat en större lastbil för att kunna bedriva sin verksamhet. Den nya är av ett märke nära lierat till mig och enligt J av årsmodell 2000. Där reagerade jag reptilsnabbt.
-Nehej, det där kan inte vara en 00:a, den modellen  kom inte förrän 2003.
Herreminje, jag byggde ju dem så det där hade jag järnkoll på. Sade jag med den självsäkerhet jag uppvisar bara då jag i slutändan har riktigt fel…
Efter att övertygelsen sakta gled över i osäkerhet fick jag till slut via koll på nätet krypa till korset och ödmjukt erkänna att jag hade fel. År 2003 jobbade jag ytterst begränsat på företaget, utan var fullt upptagen med att organisera studier.
- Nåja, jag kan också ha fel ibland, tillstod J med den ödmjukhet man kan visa då en svammelkuse gjort självmål.
Men i det långa loppet är det skrämmande. Jag har tappat ett helt decennium, bara sådär.
Nu gäller det att skärpa sig, så sant som det nu är 2010. Eller är det 2020???…
Etiketter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>