Jag har åsikter igen!

Kanske är det våren som fått hjärnvindlingarna att tina upp. Kanske att jag haft bra flyt några dagar.

Bra flyt…i mitt fall räcker det med att ett känt mediaföretag med tyskklingande namn snällt tog tillbaka en nyköpt tv som visade sig vara paj. Och att butiken snällt tog tillbaka den ettersalta kasslern och gav mig mer än jag betalt. Och inte minst att mina prover såg bra ut, undantaget då njurarna som länge varit på väg in i dödsriket. Jag hinner nog börja med dialys under året gissar jag.

Detta föregås av att jag kommer att läggas in några dagar i slutet av februari för att lyfta fram en ven och en artär som ska kopplas ihop och bli tjock så dialysblodet ska kunna cirkulera i den. Det hela känns väl så där i och med att det troligen blir livsvarigt. Tror inte på allvar att de letar upp en njure till en gammälg som jag utan jag lär bli dialysberoende resten av livet. Har tyvärr ingen kompatibel bror eller syster heller.

Har ni märkt – då vi ändå pratar munterheter – hur ofta media och andra undrar hur god vår beredskap är i händelse av en kris. Ja, egentligen är det ju krig det handlar om även om det känns hurvigt att erkänna.

Det knakar i fogarna i princip jorden runt och kanske får man vara tacksam som redan nått de sista bitarna i livspusslet. Jag avundas egentligen inte de som föds nu…

Till slut något helt annan. Det finns en Facebooksida om svensksålda jänkare och det är helt otroligt vilka vrak som renoveras och blir trevliga inslag på vägen. En del som hamnat i ”raggarsvängen” hinner till och med köras ner ytterligare en gång och renoveras igen från vraknivå. Vilka prestationer!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.