Jag vägrar!

Först vill jag kort och till min glädje konstatera att det i förväg fruktade 1 maj-firandet förlöpte tämligen lugnt. Men jag vidhåller att uttalat nazistiska partier bör vägras tillstånd till alla offentliga aktivitetert, inklusive demonstratiner.

Nå vad är det jag vägrar undrar ni kanske. Jo, oskicket att köra fram en namnlista under näsan på mig då jag fredligt rullar runt på stan. ”Stöd älgarnas kamp för fler skogsplanteringar” eller ”Förbjud biltrafik överallt”, eller budskap i den stilen förmedlas. Många är visserligen viktiga att stödja men jag vill själv i lugn ióch ro sötta mig in i respekrive ämne, inte känna mig tvingad att skriva på för husfridens skull.

Så färre namninsamlingar tack!!!

Det har nu gått en månad sedan min debut som dialyspatient. Den här tiden har verkligen gett mersmak. Urtrevlig personal god mat och trevlig miljö bidrar. Det är visserligen lite tråkigt att ligga 3,5 timmar tvådagar i veckan men TV och – snart – trevliga podar gör att tiden går. Och att jag bor tio minuter från sjukhuset gör att jag känner mig priviligerad.

Helgen då? Polisskolan har öppet hus på lördag. Kanske blir det en  sväng dit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.