En riktigt röd dag

Inte bara flygarhelg, det var även dialysdag precis som alla torsdagar. Det gick alldeles förträffligt och nu ser jag fram emot en semesterdag i morgon med som jag hoppas, lika fint väder.

Det är säkert fler än jag som undrat över det fullständigt fallfärdiga huset längs Västra Strandgatan. En grävmaskin kunde lösa problemet på en halvtimme om det inte vore för att några makthavare bestämt sig för att huset ska bevaras. Herreminje, det hålls ihop med spännband och taket har rasat in. Riv skiten säger ju allt förnuft men inte byråkraterna. Fruktansvärt!!!

111 miljoner var det visst Astra Zeneca-direktören skulle få kvittera ut i bonus. Han jag tog upp igår. Moraliskt totalt vidrigt men det skulle inte förvåna mig om han hittar skäl att ta emot pengarna. Betydligt mer beundransvärda är favoritbandet Metallica som skänkte nästan 400 000 kronor till Stockholms stadsmission. Men egentligen är det väl så att alla som delar med sig, även om det bara är 100 kronor, har ett gott och beundransvärt hjärta.

Morgondagens projekt blir att fixa fram ström till bilstereon. Egentligen är det Bilbolagets ansvar. Det var de som utlöste stöldskyddet då de bytte batteri men det underverket kan man nog drömma om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.