Genomlyst från alla holl!

NUS även idag, men den här gången för röntgen. Både magnet- och vanlig lungröntgen. Detta gjorde jag varje halvår under många år efter min tumöroperation, men nu är det mer sällan. Det var säkert fyra år sen sist. De vill givetvis se om tumören kommit tillbaka. Men nu är jag i alla fall ”ledig” tills på måndag då det är dialys igen.

Med tilltagande ljus och värme har suget att fotografera så smått vaknat. I helgen tar jag mig inte så långt, ingen assistent som jobbar har körkort,  men kanske en liten expedition till veckan? Som tur är har vi ju naturen inpå knutarna här i Umeå om det är natur man är ute efter. Och det lär säkert genomföras några bilträffar i sommar och bilar är ju mitt favoritmotiv.

Till sist: får precis höra att en avskrädeshög vid namn ”Alternativ för Sverige” härjar i riksdagen. Tydligen gamla sverigedemokrater som är ännu fyra mil till höger med en uppfattning om Sverige som trotsar alla uppfattningar om verkligheten. Jag hoppas verkligen att det här är absolut sista gången jag hör talas om dem!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.