Ska bara vara tyst

I hastigheten uttryckte jag mig spontant på Facebook om den stackars killen som sköts ihjäl av flera poliser i Stockholm härom dagen. Jag ska hädanefter inte yttra mig alls innan utredningen är avslutad. MEN en sak kan jag inte låta bli att fundera över. Enligt deras befäl jobbade de poliser som var inblandade precis som vanligt efteråt. Det gör mig lite rädd – visst brukar poliser som skjutit ihjäl någon tas ur tjänst, i alla fall tillfälligt. Värderas en människa med Downs syndrom lägre än en frisk person???

Annars är det bra nu då vi går in i sista semesterveckan.Har ätit och äter mycket fisk från salteriet i Obolla (hur fan stavar man till det???). I veckan ska jag försöka åka till Rovögern och njuta deras enorma räkmackor

Som synes handlar det mycket om mat. Men jag ska även försöka hitta Tårtgeneralen på DVD, för att njuta av en filmkväll.

Hade jag råd skulle jag lämna landet nu och återkomma tionde september. För nu råljuger alla som är med i valcirkusen och jag blir hjärtligt trött på det. För övrigt träffas vi väl i kyrkan i morgon? De som känner mig ramlade nog av stolen nu, men jag skämtar bara! Men ha en trevlig söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.