Ja, nu är det inte lätt att ha åsikter…

Jag har genom åren haft en förmåga att tycka till om olika saker. På den tiden jag gick olika kurser märkte jag hur det ofta var jag som tyckte till i olika frågor som togs upp. Till min egen stora förvåning ska tilläggas, jag visste inte att detta fanns dolt i min personlighet. Det var en positiv överraskning särskilt som jag tyckte att mina åsikter hade en hyfsad kvalitet om man kan uttrycka det så.

Men detta har förändrats i och med IT och även den övriga informationsfloran växt så enormt. Oavsett vilken åsikt du för fram i en fråga kan en av två saker hända: Antingen får du en replik från någon som har 120 högskolepoäng på precis detta område och som med en enkel kunskapsviftning sparkar ner dig totalt i skoskaften eller så blir din åsikt totaldissad av någon fullständigt korkad, hat och lögnfylld foliehatt som gör att hela din dag blir förstörd.

Jag har alltså bestämt mig för att sluta ha åsikter tack vare att det är så oändligt många som redan har det. Mina bloggar ska hädanefter bli fullständigt oförargliga. Jag tror att jag bara ska skriva om min katt. Har visserligen ingen sådan men jag skapar en fiktiv – vi kan kalla den Nils-Ove.

 

Observera att ovanstående rader bara var en satir, men lite som jag beskriver det kan man känna. Men givetvis fortsätter jag med åsikter vid behov!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.